Anmeldelser

Anmelderne skrev om I køkkenet med Karen Blixen

WEEKENDAVISEN

”Signe Wulff har skrevet en engagerende, morsom, varm og klog historie om et menneske, der følte sig forbundet med den praktiske verden, kunne skrive om madens metafysik – og altså lave maden selv. Ydermere er bogen tænksomt illustreret, grundig med kilderne og gennemført venlig og imødekommende, dejlig at læse. Julegaven til en, De holder af.”

FEMINA

“Nogle bøger er perler, som man slet ikke forventede at blive begavet med. Sådan en er “I Køkkenet med Karen Blixen. Bogen er en biografi over Blixen, med nyt syn på kendte kilder, enkelte overraskende fund i arkiverne, og fuld af glæde og skaberkraft. Det er en bevægende og betagende fortælling.”
5 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

VORES BOGLIV

“Man skulle tro, at der snart ikke var mere at skrive om, og så kommer der en bog af en dansk skribent, der modbeviser dette. Signe Wulff har i sin bog om Karen Blixen i køkkenet på en elegant og læseværdig måde lagt nye, interessante detaljer til vores viden om Karen Blixen.” 6 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

POLITIKEN

“En god historie om en sulten livsnyder.”

NORDJYSKE

”Flot udstyret og læseværdig, både for Blixen-fans og andre.”

FAMILIE JOURNAL

“Wulffs portræt er en gave til alle, som ville ønske, at vi turde leve så ambitiøst, fuldt og helt, som Karen Blixen gjorde. Også i køkkenet.”
5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

VINBLADET

“‘I køkkenet med Karen Blixen’ er en underholdende, ny gastronomisk Karen Blixen-historie, begejstret fortalt af Signe Wulff.”

SØNDAG

“Perler i køkkenet”
5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️